Naučte se na našem kurzu vaření připravit parádní steaky jako profesionál z prvotřídní restaurace. Zážitkový kurz vaření pro všechny milovníky masa.
Naučte se, jak připravit delikátní steaky, aby maso zůstalo krásně šťavnaté a křehké. Připravte si steak dle Vašich představ! Pozdvihněte Vaši grilovačku na vyšší level a ohromte Vaše hosty.
Kurz vaření zahájíte uvítacím drinkem a seznámíte se s pracovními postupy přípravy pokrmů. Instruktor Vám názorně ukáže a vysvětlí jak se vaří každý chod kurzu. Poté připravujete celý pokrm Vy. Perfektně si tak osvojíte celý pracovní postup a výsledek je vynikající!
Na výběr máte několik kurzů:
Menu 1 : (Řeznické steaky, Luboš Rychvalský) - Hovězí veverka s pečeným pórkem, hovězí pavouček, pěna z uzeného květáku, pečený barevný květák, hovězí oponka v marinádě, pečená cherry rajčata a šalotka, majonéza z pečeného česneku, křupavý jablečný koláč s drobenkou a rumovou šlehačkou
Menu 2 (Steak a vše ze svíčkové, Tomáš Rott) - Carpaccio s rukolou, parmazánem a kapary, tatarák se sušenými rajčaty, bruschetou a salátkem s dresinkem z francouzské hořčice, steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové s houbovým ragú a gratinovanými bramborami, bramborové šišky se švestkovým glazé a perníkem
Menu 3 (Jihoamerická masa, Yazan Manjah) - Flank steak v kořeněné limetkové marinádě s lehkým listovým salátem, francouzský dresink, Rump steak podávaný v tacos s avokádem, chilli a koriandrem, Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovaná středozemní zelenina, Quindim dezert s kokosem a vanilkou
Menu se může v průběhu roku měnit a vypisovat i další s novými recepty ...
4 - 5 hodin
1 - 16 osob
bez zvláštních požadavků
celoročně
ne
mírná
mírná
bez omezení
Kurzem Vás provede:
TOMÁŠ ROTT - Získával rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška.
LUBOŠ RYCHLAVSKÝ - Luboš je zkušený i trpělivý šéfkuchař a lektor, který se gastronomicky vzdělával a vařil v různých koutech světa (mj. Thajsko, Maroko a další). Různé niance nejenom asijských kuchyní má v malíčku.
YAZAN MANJAH - K profesionální gastronomii ho nasměrovala účast v českém Masterchefovi. Yazan působil v pražské restauraci Home Kitchen, jako šéfkuchař v Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti.
Zeptejte se...