Patříte k těm, kteří s kouskem čokolády na jazyku ztrácí pevnou půdu pod nohama? Tak právě pro Vás je tento výjimečný zážitkový kurz určen.
Na zážitkovém kurzu se pod taktovkou nejuznávanějších cukrářů naučíte spoustu triků, nevšedních kombinací a moderních postupů při výrobě domácích bonbonů, dezertů, pralinek a jiných delikates. Mimo jiné se také dozvíte, jak ten příběh čokolády vlastně začal a co nás na ní tak baví.
Na zážitkovém kurzu čokolády si vyrobíte vlastní jedinečnou bonboniéru plnou rozmanitých chutí.
Vyrobíte si 6 druhů pralinek:
Extra jahoda - jahodová ganache
Malina-pistácie - pistáciová ganache
Exotika - mango-maracuja, kokosová ganache
Slaný karamel - tonka ganache
Černý rybíz - černorybízová ganache
Mandarinka - mandarinková ganache
4 - 5 hodin
1 - 12 osob
bez zvláštních požadavků
celoročně
ne
mírná
mírná
bez omezení
Kurz vede:
ZDENĚK TOKÁR
Zdeněk je profesí hematolog a biochemik, který naplno propadl kouzlům cukrařiny. Jeho vášeň ho přivedla až do účasti v televizním pořadu Peče celá země. Specializuje se hlavně na tvorbu slavnostních dortů, které může ozdobit cukrovými květy. Jeho další vášní je práce s čokoládou a hlavně tvorba pralinek. Jeho tvorbu můžete sledovat na instagramovém profilu @zdetok.
Cukrařině se intenzivně věnuje od roku 2012. Je milovníkem všeho sladkého. Ke sladké tvorbě ho přivedly cukrové květy, které jsou v cukrařině považovány za královskou disciplínu. Je držitelem několika zlatých medailí v kategorii design svatebního dortu a modelování cukrových květů. Absolvoval několik kurzů u světových odborníků jako například Alan Dunn, Kelvin Chua, Kristina Rado, Natali Kishkovich. Jeho poslední vášní jsou čokoládové pralinky, v kterých rád kombinuje různé chutě. Ve svém životě se řídí mottem: „V okamžiku kdy nepracujete, ani nic nového se neučíte, umíráte“
Zeptejte se...