Naučte se na našem kurzu vaření připravit parádní steaky jako profesionál z prvotřídní restaurace. Zážitkový kurz vaření pro všechny milovníky masa.
Naučte se, jak připravit delikátní steaky, aby maso zůstalo krásně šťavnaté a křehké. Připravte si steak dle Vašich představ! Pozdvihněte Vaši grilovačku na vyšší level a ohromte Vaše hosty.
Kurz vaření zahájíte uvítacím drinkem a seznámíte se s pracovními postupy přípravy pokrmů. Instruktor Vám názorně ukáže a vysvětlí jak se vaří každý chod kurzu. Poté připravujete celý pokrm Vy. Perfektně si tak osvojíte celý pracovní postup a výsledek je vynikající!
Na výběr máte několik kurzů:
Menu 1 : Carpaccio s rukolou, parmazánem a kapary; Tatarák se sušenými rajčaty, bruschetou a salátkem s dresinkem z francouzské hořčice; Steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové s houbovým ragú a gratinovanými bramborami; Bramborové šišky se švestkovým glazé a perníkem
Menu 2 : Flank steak v kořeněné limetkové marinádě s lehkým listovým salátem, francouzský dresink, Rump steak podávaný v tacos s avokádem, chilli a koriandrem, Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovaná středozemní zelenina, Quindim dezert s kokosem a vanilkou
Menu se může v průběhu roku měnit a vypisovat i další s novými recepty ...
4 - 5 hodin
1 - 16 osob
bez zvláštních požadavků
celoročně
ne
mírná
mírná
bez omezení
V Praze kurz vede:
TOMÁŠ ROTT - Získával rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška.
Zeptejte se...